HABERLER>POLİTİKA
5 Mart 2017 Pazar - 19:48

Akşener: Türkiye'den başka o paçavrayı asan ülke yok 

İçişleri eski Bakanı ve TBMM eski Başkanvekili Meral Akşener, Türkiye'ye gelen Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani için İstanbul Atatürk Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanı'na asılan sözde Kürdistan bayrağına tepki gösterdi.

Akşener: Türkiye den başka o paçavrayı asan ülke yok 

Meral  Akşener, Milliyetçi Meslek Adamları Birliği (MİLMAB) Muğla İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Milli İradenin Önemi' konferansına konuşmacı olarak katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta, Aşkener'i dinlemek üzere çok sayıda kişinin gelmesi nedeni ile izdiham yaşandı. Bunun üzerine Akşener, dışarı çıkarak konuşmasını bir miting havasında yapmak zorunda kaldı. Sözlerine, "Bugün buraya 'milli iradenin önemi' isimli bir konferan için geldim. Spor salonunu istedik ama vermediler" diyerek başlayan Akşener, "Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederim, burasını bize verdi. Allah onlardan razı olsun ama gördüğünüz gibi o 600 kişilik salona sığmadık ve mecburen birarada olmak üzere karşı karşıya kaldık. Allah'ın sopası yok" dedi.

'HAYIR'CILARA HER TÜRLÜ EZİYET VAR'

Türkiye'nin 'milli irade', 'millete gitmeliyiz' diyenler tarafından Olağanüstü Hal (OHAL) şartları altında referanduma götürüldüğünü kaydeden Meral akşener, şöyle konuştu:

"Bir kere milli iradenin tecellisi için eşit biçimde mücadele etmek, yarışmak, rekabet etmek gerekir. Hayırcılara her türlü eziyet var. Kimimizin elektriği kesilir, kimimizin konuştuğu kürsü yıkılır. Kimisine salon verilmez, kimisi tutuklanmayla tehdit edilir. Hadi gücünüz varsa gelin beni tutuklayın."

'ŞİMDİ Mİ BEKA SORUNU?' 

Bahçeli'nin başkanlık sistemini gündeme getirmesinin neideninin koltuk korkusu olduğunu savunan İçişleri eski Bakanı Meral Akşener şunları söyledi:

"Şimdi 'beka sorunu' diyorlar. Habur'da teröristler karşılanırken Türkiye'nin beka sorunu yok muydu? Oslo'da Türk devleti kepaze edilirken Türkiye'nin beka sorunu yok muydu? Nevruz'da Apo'nun mektubu okunurken beka sorunu yok muydu? Hendekler kazılırken beka sorunu yok muydu? Halbuki bugün terör örgütleriyle iyi kötü mücadele ediliyor. Bu beka sorunu nerden çıktı? Bunu Sayın Bahçeli açıklamalıdır. Öyle Meral Akşener'in çoluğuna çocuğuna, şerefine namusuna, 1 yaşındaki torununa laf atarak buradan kaçamayacaksınız. Bu milli iradenin tecelli ettiği meydanda vallahi de, billahi de hayır, hayır, hayır! 80 milyon 'hayır' diyor." 

BARZANİ BAYRAĞI KONUSU

Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Barzani'nin Türkiye'ye gelmesi sebebiyle İstanbul ve Ankara havalimanlarına Kürt bayrağı asılmasına tepki göstererek, "Türkiye Cumhuriyeti'nin semalarında bir paçavra asıldı. Türkiye'nin dışında bu bayrağı göndere çeken bir başka ülke yok. Sayın Bahçeli'den ne beklersiniz? Gök kubbeyi yere indirmeyi beklersiniz. Ama şunu dedi ya ben ya Barzani. Başbakan da dedi ki 'tercihim Barzani'" diye konuştu.  

'SANDIĞA SAHİP ÇIKIN'

Vatandaştan oy kullanmasını ve oylarına sahip çıkmasını isteyen Meral Akşener, "Şimdi her biriniz akrabalarınızı, dostlarınızı, komşularınızı oy kullanmaya gideceksiniz. Oylarınızın peşinde olacaksınız. Saat 17.00'te sandıklar açıldığında orada olacaksınız. Ve 'abidik gubidik'in önüne geçeceksiniz" dedi. (DHA)

 
Altay golü attı, ortalık karıştı!
 
Manisaspor gol oldu yağdı: 6-2
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li İnce: 'Hayır' diyene terörist diyen terbiyesizdir
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Balıkesir'de düzenenen mitingde ...
Bakan Bozdağ: Baykal'ın yaptığı takdire şayan
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Almanya’nın, Türkiye’den kendisi ile birlikte ...
Erdoğan: Bunları dünyaya rezil rüsva edeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Abdi ipekçi Spor Salonu’nda KADEM tarafından ...
 
Başbakan Yıldırım: Söz veriyorum, bu örgüt bitecek
Başbakan Binali Yıldırım Bingöl’de halka seslendi. Terör örgütü FETÖ'yü ...
BBP'den referandum açıklaması
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, genel merkez ...
Bakan Çavuşoğlu: Avrupa'daki vatandaşlarımızla buluşacağız
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hollanda ve Almanya'da referandum etkinliklerine ...
 
Devletin zirvesinin İzmir ajandası belli oldu
Başbakan Yıldırım yeni haftada İzmir'de üç günlük mesai yapacak. Öte yandan ...
CHP milletvekilleri İzmir'de STK'lara konuk olacak
CHP İzmir milletvekilleri Zekeriya Temizel, Atila Sertel, Musa Çam, Aytun ...
AK Parti Konak teşkilatı 'Reis'i izledi
AK Parti Konak ilçe teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva